Fotoalbum

Fra optagelser på filmen: Fuglene over Sundet.

Jeg var med i to dage, som blev optaget på Lolland i og tæt på Maribo.2015

Jeg glæder mig til at se det færdige resultat 😎

Jeg havde en statistrolle som jødisk flytning.

Lidt om film : 

Året er 1943, og Arne Itkin er en berømt jødisk jazzmusiker, der bor i København sammen med sin kone Miriam og deres 5-årige søn Jacob. Der begynder at gå rygter om, at tyskerne vil deportere alle danske jøder, og da det bliver en realitet, må familien flygte fra deres hjem. De får at vide, at de kan blive sejlet til Sverige fra Gilleleje af lokale fiskere, men lokale kollaboratører og Gestapo kommer hurtigt på sporet af dem. Nu handler det om overlevelse for den lille familie, som håber at de mennesker, der kan hjælpe, er til at stole på.

"Fuglene over sundet" er baseret på virkelige begivenheder og fortæller historien om de mennesker, der trådte i karakter i de skæbnesvangre dage i starten af oktober 1943, da holocaust kom til Danmark. Instruktør Nicolo Donato har en stærk personlig tilknytning til historien, da han er barnebarn til en af karaktererne i filmen – fiskeren NB, som bliver spillet af Jacob Cedergren.

Instruktør Nicolo Donato siger: "Under de dramatiske dage udviste danskerne en medmenneskelighed og et mod, som kom bag på mange - ikke mindst dem selv. Folk, der aldrig før havde gjort noget ulovligt, satte pludselig livet på spil for en udsat gruppe af medborgere. Stort set alle danske jøder blev reddet fra nazismen. Det er en af de mest bemærkelsesværdige begivenheder fra besættelsestiden, og dette er filmen, om de mennesker, der satsede alt for at redde andre".

"Fuglene over sundet" har manuskript af Per Daumiller og Nicolo Donato og forventes at få premiere i sommeren 2016. Filmen er produceret af SF Film Production ved producer Peter Bech og Tristan Orpen Lynch med executive producere Birdie Bjerregaard og Lars Bjørn Hansen og har modtaget støtte fra TV2 i samarbejde med NRK samt produktionsstøtte fra Det Danske Filminstitut på 6,8 mio. kr. gennem Markedsordningen.

 Forventes at få premiere i sommeren 2016